Schack SM i Västerås 2011


Schack SM i Västerås 2011 lördagen den 16 juli begav sig 15 barn och 5 ledare till zinkensdamm kl 9.30 i väntan på att Nikitas pappa skulle hämta all packning med en lastbil. Kl 11.00 var alla på centralen för avfärd med tåg till Västerås. Cirka 12.20 var vi framme i skolan där vi skulle bo hela veckan ut. Alla fick äta lunch och sedan höll Tomas tal om vilka regler som gäller i skolan nytt för i år var att vi delade skolan med Manhem från Göteborg. Det innebär inte bara att de delar aktiviterna inomhus med oss utan de får vara med på de utomhus som Boule och soffan mfl.
Söndagen den 17 Juli
Vi fick problem med varmluftsugnen som inte kunde göra grönsakerna mjuka på 2 timmar, till middag serverades lasagne tillsammans med tomater och gurka. Det är lite trist att det inte finns någon ordentlig bollplan i närheten av Växhuset när barnen sitter inne blir de dåsiga och det är inte bra inför deras matcher på eftermiddagen.
Måndagen den 18 Juli
Veckans första morgonsamling
För gårdagens bästa prestation delades ut dagens ros som gick till Nikita. Jonas berättade om hur de gick i de första ronderna samt om dagens tidsschema. Dagens ros utdelades. Tomas berättade om mattider på tisdag blir det en stor fotbollsmatch då alla på schacklägret skall möta övriga Sverige på Rocklunda kl 20.00. Nu hade vi även fått sommarens första dagens aktivitet alla skulle samlas kl 9.50 för att spela Boule
Onsdagen den 20 Juli Här hände det något dramatiskt i spellokalen Oscar spelade mot Brandy och efter 1 timmes spel råkade viktor viska något till tomas som kunde uppfattas som hjälp. Oscar kände sig missmodig och ville inte vina på detta sätt och bjöd remi i vinstställning vilket senare belönades med en godispåse.
Efter morgonsamlingen så presenterade Thomas reglerna för soffan varje omgång tar en halvtimme och det var 6 st lag som ställde upp
Hur det gick???

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Flick SM 2010 Lågstadiet